E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahir Elçi'yi 80 ilin baro başkanı uğurluyor---

Tahir Elçi'yi 80 ilin baro başkanı uğurluyor

Tahir Elçi'yi 80 ilin baro başkanı uğurluyor
29 Kasım 2015 - 10:18 borsagundem.com

Diyarbakır Baro Başkanı için 80 ilin baro başkanının katılımıyla tören düzenleniyor... Tören güzergahında geniş güvenlik önlemleri alındı

Diyarbakır'da tarihi Dört Ayaklı Minare önünde basın açıklaması yaparken polis ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi için tören başladı. Tahir Elçi’nin tabutunun üzerine Diyarbakır Barosu’nun amblemi olan bir örtü serildi.
 
Tahir Elçi'nin cenazesi Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındı. Törene 80 ilin baro başkanları cübbeleriyle katılırken, hastanenin bahçesinde yoğun kalabalık dikkat çekiyor. Elçi'nin cenazesi İnsan Hakları Anıtı'na götürülecek ve burada bir tören düzenlenecek.
 
Bu arada, cenaze töreninin düzenleneceği alanlarda ve bu alanlara çıkan yollarda alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Tahir Elçi, şehirdeki Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek. Elçi, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in annesi Azize ve ağabeyi Abdulaziz Baydemir'in mezarları yanına defnedilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)