E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTekneler karaya çıkıyor---

Tekneler karaya çıkıyor

Tekneler karaya çıkıyor
13 Şubat 2016 - 06:43 borsagundem.com

Karada yapılan en büyük tekne ve yat fuarları arasında yer alan ‘CNR Avrasya Boat Show’ fuarı kapılarını bugün açıyor

21 Şubat'a kadar ziyarete açık olan ‘CNR Avrasya Boat Show’ fuarında her bütçeye uygun tekneler görücüye çıkarken, fiyatlar 3 bin lira ile 171 milyon lira (52 milyon Euro) arasında değişiyor. Fuarda sadece tekne ve yatlar değil, sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da sergileniyor. Binin üzerinde  markanın katılımı ile gerçekleştirilen CNR Avrasya Boat Show,

21 Şubat’a kadar ziyaretçilerine açık olacak. 2.5 metre ile 30 metre arasında yüzlerce teknenin yer aldığı fuarda taksitle tekne satışı da yapılıyor. Quicksilver firması yüzde 30 peşin, 48 ay 299 Euro’luk taksitle 5 metrelik tekne satıyor. 85 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarın VIP açılışı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticaret Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Geliştirme Derneği (DENTUR) Başkanı Alparslan Sirkecioğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan’ın katılımı ile yapıldı.

Suzuki hedef büyüttü

DOĞAN Holding çatısı altına girmesinin ardından Türkiye’deki faaliyetlerine hız veren Suzuki Marin, kendi segmentinde bugüne kadar üretilmiş en hafif motor olan DF 4A ve DF 6A’yı CNR Avrasya Boat Show 2016’da ilk kez Türkiye’deki tekne ve deniz tutkunlarının beğenisine sundu. Güçleri 2.5 PS ile 300 PS arasında değişen ürün yelpazesinin tamamını deniz severlerle buluşturan Suzuki Marin, en yeni modellerini fuarla birlikte Türkiye’de satışa sunuyor.



Suzuki Marin, standında DF 2.5, DF 4A-6A, DF 9.9A, DF 15A-20A, DF 25A-30A, DF 40A-50A, DF 60A, DF 70A-90A, DF 115A-140A, DF 150-175, DF 200A ve DF 250AP-300AP modellerini sergiliyor. Suzuki’nin ürettiği deniz motorlarıyla teknelere hayat verdiğini söyleyen Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, “Suzuki, üretim yaptığı her alanda olduğu gibi, deniz motorları konusunda da sahip olduğu üstün teknoloji ve inovatif özelliklerle, segmentinde fark yaratıyor.

Suzuki’yi Türkiye’de hak ettiği noktaya taşımak için yeni bir süreci başlattık. Doğan Holding güvencesiyle artık Türkiye’de Suzuki Marin olarak, daha hızlı ve kolay yedek parça temini ile müşterilerimize benzersiz bir satış sonrası deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Fuarda sergilediğimiz yeni modellerle birlikte 2016 yılında yüzde 20 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu. (Hürriyet / Burak Coşan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)