E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK Goman Dağı'nı bombalıyor---

TSK Goman Dağı'nı bombalıyor

TSK Goman Dağı'nı bombalıyor
02 Eylül 2015 - 20:16 borsagundem.com

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada bir askerin şehit edilmesinin ardından bölgede hava destekli operasyonlar devam ediyor.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada bir askerin şehit edilmesinin ardından bölgede hava destekli operasyonlar devam ediyor.

Yaşanan çatışmanın ardından bölgeye ilk etapta savaş uçakları ile Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı’ndan özel eğitimli komando birlikleri sevk edildi. Yüksekova’dan kobra tipi taarruz helikopterleri ise Goman Dağı eteklerini bombalıyor. Tekeli 2. Sınır Piyade Taburu ve Şemdinli 3. Dağ Taktik Komutanlığı topçu birlikleri ise insansız hava araçlarının belirlemiş olduğu hedefleri vuruyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • toby03 Eylül 2015 10:31

    inş bir çok terörist kirt bombardıman sırasında leş oluyordur

  • etkisiz02 Eylül 2015 22:28

    bombala dağı taşı sonra da gel 1000 terörist etkisiz hale getirildi de. ne demekse artık

  • Pargali bulent02 Eylül 2015 22:16

    Yerli bomba kullanın operasyon sonunda çok sayıda pkk ısid militani ésad güçleri Talabani militanları el kaide unsurları pyd aklıma gelmiyen ne kadar terör örgütü varsa en az 300 500 öldürmüş olalım operasyonu yapan kumamdanlara birer madalya liyakat olsun takalim

  • vatandas02 Eylül 2015 21:05

    Gebertin kafir ermeni piclerini