E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK ile PKK çatıştı! 3 asker yaralandı---

TSK ile PKK çatıştı! 3 asker yaralandı

TSK ile PKK çatıştı! 3 asker yaralandı
29 Temmuz 2015 - 14:33 borsagundem.com

Ağrı'da TSK ile terör örgütü PKK arasında çatışma çıktı. Gelen son dakika haberlere göre çatışmada 1'i ağır 3 asker yaralandı

Türiye terör ateşiyle kavuruluyor. Bu kez Ağrı Dağı'nın eteklerinde jandarma ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Gelen son dakika haberlere göre çıkan çatışmada, 1'i ağır 3 asker yaralandı.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Doğubayazıt'a 22 kilometre uzaklıkta bulunan Ağrı Dağı eteklerindeki Yaygınyurt Köyü yakınında meydana geldi.

1 ASKERİN DURUMU AĞIR

Bölgede konuşlanan jandarma kuvvetlerine, bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. Güvenlik kuvvetleri, teröristlere anında karşılık verdi. Çıkan çatışmada 1'i ağır, 3 asker yaralandı. Durumu ağır olan asker, helikopterle hemen Erzurum'a sevk edilirken, diğer 2 asker Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

PKK'lı teröristlerle, güvenlik kuvvetleri arasındaki çatışma sürerken, bölgeye takviye askerler gönderildi.

ERZURUM'DA 1 ASTSUBAY YARALI

Bugün terör haberi gelen bir diğer il de Erzurum oldu. Horasan İlçesinde Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, birliğine giderken PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlara karşılık veren Üstçavuş Altun, yaralandı ve hastanede tedaviye alındı.
erzurum-pkk-saldirisi-nazim-altun.jpgOlay, bugün sabah saatlerinde ilçenin Üçyol Mevkisi TEDAŞ Kavşağı'nda meydana geldi. Sabah görevli olduğu 9'uncu Kolordu Komutanlığı 34'üncü Mühimmat Bölüğü'ne gitmek için yola çıkan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'un otomobili arıza yaptı. Aracından inen Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'a, bir otomobilden ateş açıldı. Silahını çekerek saldırganlara karşılık veren Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, sağ böbreğine isabet eden bir kurşunla yaralandı. Çevredekilerin yardımına koştuğu Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Horasan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evli 3 aylık bir kızı olan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi. Yaralı astsubay Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'a saldırıda bulunan PKK'lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

BATMAN'DA MAYINLI TUZAK KURULDU

Yaklaşık 2 bin köy korucusunun bulunduğu Sason İlçesi'nde, Kelhasan Köyü ile Binoni Mezrası arasında, korucuları taşıyan aracın geçişi sırasında, yol kenarındaki çilek kasalarının içine yerleştirilen bomba, teröristlerce uzaktan kumanda ile patlatıldı. Bomba araç geçtikten saniyeler sonra patladığı için şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Patlamanın şiddetiyle yolda çukur oluştu ve kenardaki bariyer parçalandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Subay29 Temmuz 2015 18:48

    Askerliğini yapmış erkekler iyi bilir, bu askerle bu mücadele çok zor. Profesyonel ordu diye boşuna söylemiyoruz. Ordu mensupları kendilerine lider personel der kışladan çıkmaz, olan keklıik gibi avlanan mehmetçik, asteğmen, uzman, düşük rütbeli astsubay a olur.

  • yazık29 Temmuz 2015 17:15

    pkk askeri görünce tuzak kuruyor, asker pkk yı görünce ateş etmiyor. bu iş nasıl olacak ?

  • no comment29 Temmuz 2015 15:32

    Asker çok korkak ve ürkek davranıyor.Keklik gibi avlanıyor.Tayyip hiç kimsede milli bilinç vere vatansevgiside bırakmadı..Kuş gibi avlanıyorlar.Vurmayı düşünmüyorlar Kürt kardeşlerini kalleşçe avlıyor Kürt kardeşleri.

  • Komando Rüstem 29 Temmuz 2015 14:52

    Genelkurmay gider ayak bu oyuna nasıl geldi anlamak mümkün değil görev süresi uzatılacak sinyalinimi aldı acaba