E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumaları---

Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumaları

Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumaları
28 Ağustos 2015 - 05:46 borsagundem.com

Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumaları tahsis edildi

Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.

Al Jazeera'nin edindiği bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.
Kaynaklar, Türkeş'in daha önceden de korunan bir isim olduğunu ancak görevi kabul ettiğini bildirmesinin akabinde Başbakanlık korumalarından bir ekibin kendisine tahsis edildiğini söyledi.



"Yazıklar olsun sana"


Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümeti için bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş ile Başbakanlık Resmi Konutu’nda görüştü. Bir saat 10 dakika süren görüşme sonrası Türkeş herhangi bir açıklama yapmadı.
Türkeş, Başbakanlık'tan camı açık aracıyla ayrılırken adının Adem Durkut olduğunu söyleyen bir kişi, arkasından "Yazıklar olsun sana" diye bağırdı.
Durkut, daha sonra gazetecilere, "Ben Alparslan Türkeş'in öz oğluyum. Ben oğluma Türkeş'in adını verdim. Her günüm Türkeş'in kabrinde geçer, babasının kabrine 4 Nisan'da gider. Annesinin kabrine dahi gitmez. Kendisini çok çok severdim, çok üzülüyorum. Türkeş'in evlatları bize emanet, kahroldum, lanet okuyorum." dedi.
Durkut, Başbakanlık korumaları tarafından uyarıldıktan sonra Resmi Konut'un önünden ayrıldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DLBYZ28 Ağustos 2015 08:18

    HADİ BE TUĞRUL BEY BİZİ BAHÇELİDEN KURTAR VE 2 DÖNEMDE BAŞARILI OLAMAYAN ADAMLARI PARTİ BAŞKANLIĞINDAN UZAKLAŞTIRIN GENÇ KAN GENÇ KUTLAR VE LEVANTENLERİ YÖNETİM VE PARTİ BAŞKANLIĞINA GETİRME ÇALIŞMASI BAŞLAT GENÇ KURTLAR VE EĞİTİMLİ ARKANDAYIZ BUNUN İÇİN BİR DÖNEM MEÇLİSE GİRİLMEME PAHASINA YAŞ TASVİYESİNİ BAŞLAT BU BABA TÜRKEŞE BORCUN

  • VATANDAŞ28 Ağustos 2015 07:08

    NE KADAR ....