E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye sınırları aştı!---

Türkiye sınırları aştı!

Türkiye sınırları aştı!
27 Kasım 2015 - 14:44 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriye sınırında Rus Su-24 uçağını düşüren Türkiye'nin 'sınırı aştığını' söyledi

Suriyeli mevkidaşı Velid Muallim ile gerçekleştireceği görüşme öncesinde kameralar karşısına geçen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ''Türkiye liderliğinin sınırı aştığına ve Türkiye'yi hem ulusal çıkarları hem de bölgedeki durum açısından zor bir duruma soktuğuna inanıyoruz'' dedi.

'PUTİN'İN DE DEDİĞİ GİBİ TÜRKİYE'NİN YAPTIĞI SIRTINDAN BIÇAKLAMADIR'

Muallim de ''Biz de Rusya Devlet Başkanı Putin'in söylediği gibi Türkiye'nin yaptığının bir sırttan bıçaklama olduğuna katılıyoruz. Türkiye ideolojik nedenlerle teröristleri destekliyor. Bu da bizim de beş yıldır (Türkiye tarafından) sırtımızdan bıçaklandığımız anlamına geliyor'' ifadelerini kullandı. ''Moskova ve Şam arasında benzeri görülmemiş bir stratejik ortaklık var'' diyen Muallim, ''Rus hava kuvvetleri, Suriye'de, ABD öncülüğündeki koalisyona göre 100 kat daha başarılı oldu. Rusya sayesinde Suriye ordusu önemli başarılar elde etti. Rusya ile olan işbirliğimiz sayesinde teröristler ülkemizden geri çekilmeye başladı'' dedi.

Bununla birlikte Lavrov Muallim'den, Türkiye'nin vurduğu Su-24 uçağından paraşütle atlayan yardımcı pilotu kurtarmak için 12 saatlik operasyona katılanlara teşekkürlerini iletmesini istedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERDİNÇ29 Kasım 2015 11:56

    yok medvedevmiş yok putinmiş yok lavrovmuş negevezeymişsiniz be sınırı ihlal et birdaha vurucaz votkacılara bak yav sıkıysa gelin

  • ALP27 Kasım 2015 16:20

    yeter be, nazınızı, tuzunuzu çekecek değiliz, gidin bu afra tafralarınızı uydularınıza yapın, Türkiye, çeçenistan, kırım, ukrayna veya suriye değil....

  • sinan27 Kasım 2015 15:35

    ağzından çıkanı kulağı duymuyor.1-sizin bizim sınırımızda ne işiniz var?2-Türkiye sınırını ihlal eden sizsiniz?hala utanmadan konuşuyorsunuz.Bak Lavrov burası Türkiye aklını başına topla.

  • SINIRLARI AŞAN KİM27 Kasım 2015 15:35

    PUT İN SINIRLARI AŞAN KİM SENSİN BİZİM SINIRLARIMIZI DEFALARCA AŞTIN YANİ BİZİM SINIRLARIMIZ DİNGONUN AHIRI MI.YANİ SANA SÖYLEDİK DEĞİLMİ BİZİM SINIRLARIMIZI AŞMA HEM BİZİ ÜZER HEMDE KENDİNİZ ÜZÜLÜRSÜNÜZ DİYE.AMA PİLOTLARINIZIN AYMAZ TAVRINDAN SINIRLARIMIZ AŞTINIZ BİZİ SİZİ VURMAK ZORUNDA BIRAKTINIZ.

  • nur çel27 Kasım 2015 15:23

    Denize düsen yılana sarılir ata sözünü bilirmisin sen yılana sarıldın muallim yılana

  • RONIN27 Kasım 2015 15:22

    DÖKÜN KUCAĞIZDAKİ TAŞLARIDA RAHATLAYALIM NE BU ÇOCUK OYUNUMU...SORUMLULK SAHİBİ İNSANLAR .SORUMLULKLARI AYRI DUYGULAR AYRI...BU İŞ DUYGUSALLIKLA OLMAZ...PİLOTTA KULAĞINI DÖRT AÇSAYMIŞ.GİRMESEYMİŞ...

  • nur çel27 Kasım 2015 15:14

    Ey muallim 1967 israil şavaşında da rusya arkandaydı sonuc golan tepeleri israilde rusa güvenme

  • KARTALY32327 Kasım 2015 15:03

    yavv sınır ihlali yapan rusya değilmi nasıl olurda türkiye sınırları aşmış olur..

  • xx27 Kasım 2015 14:54

    işte bunu anlamak istemiyorlar.suriye kendi halkına katliyam yapıyor.

  • fatih27 Kasım 2015 14:49

    Ne koymuş(uz) adamlara beee :) viyak viyak bağırıyor moskoflar.