E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den flaş Rusya hamlesi---

Türkiye'den flaş Rusya hamlesi

Türkiye'den flaş Rusya hamlesi
28 Kasım 2015 - 13:30 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı: Vatandaşlarımızın Rusya'ya aciliyet ve önem arzetmeyen seyahatlerini ertelemelerinde yarar görülmektedir

Dışişleri Bakanlığı, Rusya Federasyonu'na ilişkin bir seyahat duyurusu yayımladı. Bakanlık tarafından yapılan duyuruda Rusya'ya aciliyet ve önem arzetmeyen seyahatlerin ertelenmesinde yarar görüldüğü belirtilerek şöyle denildi:

"Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ilişkilerde son dönemde yaşanan gelişmeler çerçevesinde, 24 Kasım 2015 tarihinden itibaren vatandaşlarımızın Rusya Federasyonu’na seyahatlerinde ve anılan ülkede ikametlerinde bazı sıkıntılarla karşılaşıldığı görülmektedir. Bu durum açıklığa kavuşturuluncaya kadar, vatandaşlarımızın anılan ülkeye aciliyet ve önem arzetmeyen seyahatlerini ertelemelerinde yarar görülmektedir"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osmanlı torunu29 Kasım 2015 12:31

    Bu rusyanın yaptıkları zoruma gidiyor.Yaptırım uyguluyormuş.Bizimde karşılık vermemiz gerekiyor.kimsiniz lan siz! Savaş olsa Şimdi hazırım bu vatan için canımı vermeye...

  • yaranamazsin28 Kasım 2015 19:10

    bizim aydin okumuş entel bilgili elit kesim herşeyi çok iyi bilir(!) uçak olayinda uçağı indirsen 'bak işte beceriksizler rusyaya kafa tutuyor savaşa gidiyoruz' derler. sınırını ihlal eden ucagi indermezsin 'ne biçim iktidar ne biçim millet koyun millet hiç tepki yok' derler. savaştan korkan defolsun gitsin beğendiği sevdiği biricik rusyalarina. ne duruyorsunuz!

  • ahmet28 Kasım 2015 17:56

    cüneyt çokmu korktun.biz savaşırken sende viskini yudumlarsın.

  • Cüneyt 28 Kasım 2015 15:15

    Rusya ile adım adım savaşa tebrikler ilk icraat ...