E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye İngiltere polisi mi yerleşecek?---

Türkiye'ye İngiltere polisi mi yerleşecek?

Türkiye'ye İngiltere polisi mi yerleşecek?
03 Mart 2015 - 10:39 borsagundem.com

İngiltere, IŞİD'e katılan vatandaşları için tedbir düşünüyor

İngiltere, Türkiye üzerinden Suriye’ye geçerek IŞİD’e katılan İngilizlerin önünü almak için çare arayışında... İçişleri Bakanlığı Seçilmiş Komitesi, “İstanbul’daki havalimanlarına İngiliz polisi yerleştirilmeli” önerisinde bulundu.

Londralı üç kızın Suriye'de IŞİD'e katılmak üzere Türkiye'ye gelmesi, İngiltere'yi harekete geçirdi. 

İçişleri Bakanlığı Seçilmiş Komitesi, vatandaşlarının IŞİD'e katılmak üzere ilk durak olarak geldikleri belirtilen İstanbul'da, havalimanlarına ‘polis dedektifleri’ yerleştirilmesi önerisinde bulundu. 

Daily Mail'in haberine göre; Komite Başkanı Milletvekili Keith Vaz, gerekçe olarak artan sayıda radikal dincinin Suriye'ye geçmek için İstanbul'u köprü olarak kullanmasını gösterdi. 

İçişleri Bakanı Theresa May, Avam Kamarası’nda milletvekillerine yaptığı konuşmada; IŞİD'e katılmak üzere yola çıkan erkeklerin yanı sıra kadın sayısındaki artış nedeniyle güvenlik önlemlerinin artırılması için Türk havayolu şirketleriyle görüşme halinde olduklarını söyledi. May, Keith Vaz'ın İstanbul'a İngiliz polisi yerleştirilmesi çağrısına ilişkin ise "çok dikkatle değerlendirilmeli" yorumunda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)