E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkler Karayipler'e akın edecek---

Türkler Karayipler'e akın edecek

Türkler Karayipler'e akın edecek
28 Temmuz 2015 - 05:38 borsagundem.com

THY’nin Miami’ye direkt uçuş başlatması, Bahama ve Karayip turuna ilgiyi artıracak

THY'nin ABD Mimai’ye 25 Ekim itibariyle başlatacağı direkt uçuşun, Bahamalar ve Karayipler turlarını patlatması bekleniyor. Hanife Baş'ın Milliyet'teki haberine göre direkt seferler üzerine harekete geçen kruvaziyer firmalarından olan Royal Caribbean International, yılın 52 haftası düzenlenecek Karayipler ve Bahamalar gezi programları hazırladı.
Royal Caribbean Türkiye Temsilcisi Bülent Tatlav, direkt uçuşla beraber Türk kruvaziyer turisti için tur programları hazırladıklarını belirterek, “Bahamalar ve Karayipler için Miami’ye ekonomi uçuş bileti de dahil 3 bin 500 TL’ye 4 gün 5 gece, 4 bin 500 TL’ye de 9 gece 10 gün tatil imkanı yaratıyoruz. Bu programdan 2016 yılı sonuna kadar 7 bin kişinin yararlanmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Antalya ve Bodrum’da tatil fiyatına farklı bir destinasyon sunduklarını dile getiren Tatlav, beş farklı program olacağını, 2 gece Miami’de konaklama, 4 gün 5 gecelik seçenek de bulunacağını aktardı.

Direkt uçuş etkiliyor

Tatlav, cuma ve cumartesi çıkışlı Miami seferlerinin ardından gemi turlarına katılımın olacağını da anlatarak, şöyle konuştu: “Direkt uçuş olmadan bu bölgedeki turlara katılım zordu. Türkiye’de Royal Caribbean vasıtasıyla katılan kişi sayıs 1.300, toplamda ise katılan sayısı 2 bindi. Direkt uçuş ve bizim kampanyamızla bu sayının patlama yapmasını bekliyoruz. Karayipler, Bahamalar, Miami ve Orlando destinasyonlarında 5 farklı paket programımız kısa bir süre için son derece ekonomik fiyatlarla 3 Ağustos itibariyle satışa sunuluyor. Bireyler yanında firmalara da fırsatlar sunuyoruz.”
Tatlav, Türkiye’den kruvaziyer turizmine ilgi gösteren kitlenin 80-100 bin arasında bulunduğunu da aktararak, Türkiye’deki siyasi durumun turlara etkisinin olmadığını, satınalmaların iki ay öncesinden yapıldığını kaydetti.

‘ABD yolcu sayısı yüzde 15 arttı...’

THY Basın Müşaviri Ali Genç ise, Miami’yle beraber ABD’de 8’inci hatlarını açacaklarını anımsatarak, şu bilgileri verdi: “New York, Washington, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco’a doğrudan uçuşumuz var. Şimdi Miami’yi ekliyoruz. Atlanta’ya da uçacağız. THY, 2014’de ABD’ye 1 milyon 345 bin yolcu taşıdık. Bu yılın ilk altı ayında ise 647 bin yolcu taşıdık. Taşıdığımız yolcu sayısında yıl sonunda geçen yıla göre yüzde 15’lik artış olur.”

Egzotik adaları keşfetme şansı

Royal Caribbean Türkiye İletişim Pazarlama Direktörü cihangir Canıyılmaz ise, Bahamalar gezisinde, Miami’ye direkt seyahat edildiğini belirterek, “Miami’de iki gece 1.sınıf otellerde konaklanıyor. Ardından gemi ile 4 gece 5 gün  Bahamalar’a yola çıkılıyor. Miami-Bahamalar-Orlando gezisi 9 gece 10 gün sürüyor. Karayipler’de de dünyanın en büyük gemisi Allure of The Seas ile 7 gece 8 gün süresince Karayipler’i görecekler. Egzotik adaları keşfetme şansı yakalayacaklar” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)