E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜlkü Ocakları'ndan yalanlama!---

Ülkü Ocakları'ndan yalanlama!

Ülkü Ocakları'ndan yalanlama!
05 Temmuz 2015 - 18:13 borsagundem.com

Ülkü Ocakları Sultanahmet'te Çinli sandıkları bir grup Koreli'ye saldırdıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı Sultanahmet'te Çinli sandıkları bir grupKoreli'ye saldırdıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ülkücülerin kendi aralarında kavga ettikleri öne sürüldü. Açıklamada, "Konuşmanın yapıldığı sırada otobüsümüzün arkasındaki alanda, görevli olduğu anlaşılan sivil polislerle bir grup arasında tartışma yaşanmıştır.

Emniyet güçleriyle, bir grup arasında yaşanan bu olay bazı televizyon ve gazeteler başta olmak üzere sosyal medya 'Ülkücüler Çinli zannettikleri Korelilere Saldırdı' şeklinde yansıtılmıştır.İddia edildiği gibi kesinlikle Koreli turist kafilesine herhangi bir saldırı olmamıştır. Ne Koreli ne de başka bir turist kafilesi saldırıya uğramıştır. İddia edildiği gibi böyle çirkin bir olay asla yaşanmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • buna05 Temmuz 2015 18:30

    Kadir inanir. hayat felsefesi azinligin üstüne çoğunluk olarak gidip ürkütme olan bir topluluktan bu hareket gelmiş olsa şaşırmam. sokaktaki 3 - 5 turiste saldirmayla tepki olmaz günlük hayatta kullandığınız hersey Çin malı. Tepki baska türlü gösterilse daha anlamlı olur