E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü sanatçı CHP'den aday oldu---

Ünlü sanatçı CHP'den aday oldu

Ünlü sanatçı CHP'den aday oldu
05 Eylül 2015 - 11:57 borsagundem.com

Şarkıcı Özlem Ağırman CHP'den adaylık için başvuruda bulundu.

Katledilen CHP eski Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman’ın eşi şarkıcı Özlem Ağırman CHP'den adaylık için başvuruda bulundu. 

Ağırman'ın aday olduğunu meslektaşı Onur Akay duyurdu. Akay, 'Geçtiğimiz şubat ayında Tuzla'da silahlı saldırıda öldürülen CHP eski Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman’ın eşi değerli sanatçı arkadaşım Özlem Ağırman, CHP İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.' dedi.

Akay, Ağırman'ın açıklamalarını şu şekilde paylaştı: ‘Bu tarifsiz acıdan sonra beni iki duygu yeniden hayata bağladı. Annelik ve ülkemin kadınları adına omuzlamaya ant içtiğim sonsuz mücadele. Bu inanç ve duygu yoğunluğu ile kadınların sesine çığlık olabilmek için 26. dönem milletvekili genel seçiminde, yıllardır hizmet ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi'den aday adayı olmaya karar verdim.'

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih fatih fatih.05 Eylül 2015 19:25

    yahu bunun nersi ünlü ben bunlara sanatcı bile demem bari eski sanatçıları görmesek unutmasak belki yutarız.

  • .05 Eylül 2015 12:07

    fasistler belli oluyor. suriyelileri ulkeye doldurdun diye isyan edenlerden bir sanatci! sahile vuran cocuk cesetlerine ragmen kimin tarafinda olman gerektigini bilmiyorsan ve hala chpli isen vay halimize.