E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYatırım Ajansı'na 'hava'cı başkan---

Yatırım Ajansı'na 'hava'cı başkan

Yatırım Ajansı'na 'hava'cı başkan
07 Mayıs 2015 - 06:09 borsagundem.com

İlker Aycı’nın THY’nin başına geçmesi sonrası, Yatırım Ajansı Başkanı olarak SunExpress’in de yönetiminde bulunan ‘Arda Ermut’ atandı

İlker Aycı’nın Türk Hava Yolları’nda (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmesi sonrası boşalan Yatırım Ajansı Başkanlığı pozisyonuna 1980 doğumlu Arda Ermut atandı. Ermut, Nisan 2015 tarihinde İlker Aycı ile birlikte THY’nin Alman Lufthansa ile birlikte ortak olduğu havayolu şirketi Sunexpress’in yönetim kuruluna üye olarak girmişti.

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın (Başbakanlık Yatırım Ajansı) yeni başkanı Ermut, ajans bünyesinde kurulduğu 2007 yılından bu yana görev alıyordu. Arda Ermut, son olarak Başkan Yardımcısı ve Kamu Özel Sektör İşbirliği (PPP) Daire Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

‘Boğaziçi’ mezunu

1980 karaman doğumlu olan Arda Ermut, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Ermut, 2005  2006 yılları arasında Başbakanlık Dolmabahçe ofisinde Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri olarak çalıştı. Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Destek Tanıtım Ajansı’nda çalışmalarını sürdürdüğü 8 yılı aşkın sürede, Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden Sorumlu Proje Direktörlüğü, Hindistan’dan sorumlu Proje Direktörlüğü ve TYDTA Başkanı Başdanışmanlığı görevlerini üstlendi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)