E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYiğit Bulut ateş püskürdü---

Yiğit Bulut ateş püskürdü

Yiğit Bulut ateş püskürdü
23 Mayıs 2015 - 16:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen Yiğit Bulut, eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "iki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz" dediği TV programı sonrası kendisini eleştirenlere Twitter'dan yanıt verdi.

TRT Haber canlı yayınında sarf ettiği, “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz” sözleriyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fedailiğine soyunan ‘başdanışman’ Yiğit Bulut, sözlerinin arkasında durdu. Bulut, kendisini eleştiren muhalefet partilerinin vekillerine ise Twitter’dan yaylım ateşi açtı.

Oktay Vural’a: Keşke senin de saçın olsa da sen de sürsen
Söz konusu programda, ‘Halkın seçtiklerini seçim dışı yollarla devirmeye kalkanlara karşı her türlü karşı koyacağını ifade ettiğini’ savunan Yiğit Bulut, “Siyasetçi olmamama rağmen benim üzerimden siyaset yapma ucuzluğunu gösteren bazı siyasi figürlere birkaç sözüm var” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’a “Sen seçilmişleri silahla deviremezsiniz diyenleri küçümseyip TV’lerde dalga geçmeye yeltenecek kadar siyaset dışı birisin ! İnanmışlığın, Siyaset anlayışın ve geçmişin bu kadar!” diye seslenen Bulut şöyle devam etti: “Son bir sözüm de söylediğin “jöle” lafına. Keşke senin de saçın olsa da sen de sürsen.”

Muharrem İnce’ye: CHP için büyük bir ayıp
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce hakkında üç yıl önce gündeme gelen cinsel taciz iddialarını hatırlatan Bulut, “Bu tip adamların Türk siyasi hayatında olması bile “Atatürk’ün partisiyiz” diyen CHP için büyük bir ayıp ! Bu ayıp CHP’ye ve taraftarlarına YETER de artar bile” diye yazdı.

Selahattin Demirtaş’a: Ciddiye almak bile gereksiz
İktidarı hedef alan söylemleri nedeniyle ‘havuz medyası’ tarafından ‘kaset’le tehdit edilen MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’e ‘bayan olduğu için’ cevap vermediğini kaydeden Bulut, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında ise şunları yazdı: “Binlerce Türk ve Kürt kardeşimizin kanı ellerindeyken DEMOKRASİ AŞIĞI ÇİÇEK ÇOCUK TASARLAMA projesi kapsamında anlattıklarını ve eleştirilerini CİDDİYE bile almak gereksiz.”

Denemeye kalkanların sonu hüsran olacak
Siyasetçi olmadığı halde siyasi figürlerin belaltı vuruşlarına bir vatandaş olarak cevap vermek istediğini belirten Bulut, “Bu topraklarda halkın seçtiği hiç kimse sandık dışı yöntemlerle aşağı indirilemeyecek! Bunu denemeye kalkanların sonu hüsran olacak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adam gibi adam 24 Mayıs 2015 13:05

    Adam gibi adam yiğit hocam dualarımız sizinle

  • misafir 24 Mayıs 2015 02:00

    konuş yigit ismingibi yigitsin burda boş yorum yapanlar var biz yolumuza devam edelim vatan hayınlerine rağmen

  • Alptuğ23 Mayıs 2015 23:19

    BORSA GÜNDEM YÖNETİCİLERİNE RİCA EDİYORUM BU ŞAHŞİYETİ HABER YAPMAYIN SİZ GÜNDEME ALDIKCA AKLINA GELENİ KONUŞUYOR BUNALDIK ARTIK SAYIN CUMHURBAŞKANINDAN RİCAMIZ BİRAN ÖNCE YANINDAN UZAKLAŞTIRSIN ÜLKE RAHAT ETSİN.

  • ekrem eren23 Mayıs 2015 22:29

    cöleli devlet malı seçim malzemesi olarak kullanılabilirmi,halkın seçtiği halk yerine abd için çalışıyorsa ne yapılabilir,sandık hilesi normalmi,açıkla.

  • KILIÇ23 Mayıs 2015 21:54

    LAF OLSUN TORBA DOLSUN DİYE KONUŞUYOR HDP İKTİDAR OLSA YARINDA PKKLIYIM DER BUNLAR YAGMUR NERE YAGSA TARLAYI ORAYA KALDIRIR.

  • Evrim23 Mayıs 2015 19:42

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/yigit-bulut-nereden-nereye-838333/

  • Byk23 Mayıs 2015 19:35

    İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir. » William SHAKESPEARE