E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan için dilencilik yapıyor---

Yunanistan için dilencilik yapıyor

Yunanistan için dilencilik yapıyor
07 Temmuz 2015 - 10:32 borsagundem.com

İngiltere’de Yunanistan’a yardım etmek isteyen bir grup kovalarla ülkeye yardım topladı

Pazar günü referandumdan hayır sonucu çıkmasından sonra Yunanistan’ın ekonomik geleceği ciddi bir belirsizlik halini aldı. IMF’e 1.6 milyar euroluk borcunu ödeyemeyen ülke resmi olarak temerrüde düştü, Maliye Bakanı Varufakis istifa etti.

Ülke için İngiltere’de düzenlenen bir yardım kampanyası ise dikkat çekiyor. Greek Solidarity Campaign (Yunanistan Bağımsızlık Kampanyası) isimli bir grup Londra’da düzenlediği bir etkinlikte üzerinde OXI (hayır) yazan kovalar içerisinde Yunanistan için yardım kampanyası düzenledi. 

Yardım eden kişilerin isimleri listelere kaydedilirken paranın Yunanistan devletine gönderileceği ifade edildi. Öte yandan yine bir İngiliz olan Tom Feeney isimli bir ayakkabı satıcısı Yunanistan için internet üzerinden bağış topluyordu. Feeney 8 günde sadece 1.9 milyon Euro toplayabilirken kampanyaya her geçen gün daha fazla insanın bağış yapması dikkat çekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)