E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeybekci'den Ahmet Hakan açıklaması---

Zeybekci'den Ahmet Hakan açıklaması

Zeybekci'den Ahmet Hakan açıklaması
03 Ekim 2015 - 14:45 borsagundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırı hakkında konuştu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a saldıran üç kişinin AK Parti üyesi oldukları yönündeki soru üzerine bu kişilerin ihracının bile beklenmeden gereğinin yapılması gerektiğini söyledi.

Zeybekci "Saldırganların AK Partili olup olmadıklarını bilmiyorum. Ama AK Partililer ise bir saniye bile Ak Parti'de bulundurulmamaları gerekir. AK Parti'nin böyle işlerle karalaması, lekelenmesi hiç kimsenin haddine değildir. İhracın bile beklenmeden gereği yapılmalıdır" dedi..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erman04 Ekim 2015 10:30

    önce boynukalın denen gazete basan AKP milletvekilini ihraç edin. sakın bir de dolar ve faiz hakkında saraylı gibi konuşmayın. yoksa piyasa gereğini yapar haaa..

  • Pargali ibrahim03 Ekim 2015 21:48

    Bilmiyorlar mis insan bur şey söylerken utanır hepsinde bu duygu malesef kalmamış bari dolar hakkında yorum yapmamış yoksa dolar 4 rahat olurdu boşa konuşan lüzumsuz bir siyasetçi bir gün yok olup gidecekler

  • mustafa dincer03 Ekim 2015 18:30

    adam Cem Uzanla azıtmışlar işi hemen AKP yüklüyorlar Ahmet bey adamsa durumu açıklar ben Cem Uzana küfür ettim sonuç nu der kimse neden bu durumu konuşmuyor

  • ugur03 Ekim 2015 17:48

    İçinizdekileri söyleyin iyi olmuş deyin.Timsah gözyaşlarına gerek yok.

  • dlbyz03 Ekim 2015 15:01

    çok güzel açıklama ama öncesinde boynu kalın diye bir adam vardı döveceksin bunları dedi o nerede hala ilişikte diye biliyoruz

  • Azmedenler Ne Olacak?03 Ekim 2015 14:58

    Gazeteleri basan gazetecilere ölüm tehditleri yağdıran üyeleriniz ne olacak? Bu azmettiriciler de Ahmet Hakan a saldıranlar kadar suçlu değil mi?