E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizEndeks 76 bin puanı devirebilir---

Endeks 76 bin puanı devirebilir

Endeks 76 bin puanı devirebilir
28 Ağustos 2015 - 08:40 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da alıcılı seyrin devam etmesi halinde 76 bin 150 direnci kırılabilir

Çin'in mevduat faizlerinde indirime gitmesiyle başlayan iyimserlik, ABD dayanıklı mal siparişlerinin iyi gelmesi ve FED (Lockhart, Dudley) ile ECB  (Preat)'den gelen olumlu açıklamalarla devam etti. Dün de ABD'den büyüme verisinin beklentilerin üzerinde gelmesi ve piyasa odağının tekrar ABD'ye çevrilmesiyle risk iştahının bu sabah da devam ettiğini izliyoruz. Dünya borsalarında alıcılı bir görüntü hakimken, Türk ETF'i dün %2'nin üzerinde primle günü kapattı. Buna paralel son günlerde yurtdışı piyasalarla hareket eden endeksin 
güne 75.500 hedefli alıcılı bir görüntüyle başlamasını bekliyoruz. Alımların sürmesi durumunda ise 76.150 direnç seviyesi olarak takip edilebilir. Bugün öğleden sonra Almanya enflasyon, ABD kişisel gelir ve harcamalar ile Michigan Üni. Tüketici güven endeksi takip edilecek veriler arasında yer alıyor. Diğer taraftan dün başlayan Jackson Hole toplantısı yarın sona erecek. Toplantının ana gündem maddesi enflasyon iken, FED Başkan yardımcısı Stanley Ficher'in açıklamaları önemli olacaktır.

Ziraat Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)