E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizPetrol yeniden 40 doların altına mı gidiyor---

Petrol yeniden 40 doların altına mı gidiyor

Petrol yeniden 40 doların altına mı gidiyor
01 Aralık 2015 - 08:45 borsagundem.com

ABD verileri ve Cuma günü Viyana’da gerçekleşecek kritik OPEC toplantısı petrol fiyatlarının yönünü belirleyecek

Petrol fiyatlarında aşağı yönlü görünüm hız kesmeden devam ediyor. OPEC’in Cuma günü gerçekleştirilecek toplantısında üretim kotasını düşürüp düşürmeyeceği petrol fiyatlarının yönünde asıl belirleyici etken olabilir.
Küresel arz fazlası sorunu ile baş etmeye çalışan emtia üretimin değişmeyeceği beklentileri ile Temmuz ayından bu yana en güçlü aylık kayba yönelmiş durumda. Eğer üretim bu şekilde devam ederse, 2016 yılının ilk yarısına kadar, süregelen aşırı arz fazlası sorununu görmeye devam edebiliriz. Yarın ve Çarşamba günü açıklanacak ham petrol stokları verileri, kritik ABD verileri ve Cuma günü Viyana’da gerçekleşecek kritik OPEC toplantısı yakından takip edilmelidir. Bu gelişmeler eşliğinde emtianın teknik seviyelerine de değinecek olursak, geri çekilmelerde 42.00 ve 41.60 destekleri, yükselişlerin devamı halinde ise 42.75 ve 43.30 dirençleri takip edilmelidir.

Destek Menkul Değerler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)